Beschermd wonen 24/7

Ben je op zoek naar een veilige, vertrouwde plek? Waar je je eigen appartement hebt maar toch niet alleen woont? Waar professionele begeleiding voor je klaar staat? Waar een goed contact met buren, vrijwilligers en medegebruikers van de locatie belangrijk gevonden wordt? De Weerde biedt deze mogelijkheid van wonen met begeleiding aan. Je krijgt je eigen appartement, ingericht voor of door jou. De begeleiders van De Weerde zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig in het gebouw, je kunt dus altijd een beroep op ons doen. Onze dienstverlening sluit maximaal aan bij jouw zorgvraag​ en is ongedwongen, vrijmoedig maar ook zorgzaam.

Plekken waar 24-uur iemand van De Weerde aanwezig is, zijn:

We helpen je om je leven weer op de rit te krijgen. Hoe ziet je toekomst eruit? Waar ga je straks wonen en werken? En hoe zorg je er voor dat het goed met je blijft gaan? Wat kunnen anderen daarin voor jou betekenen? Allemaal dingen die bij De Weerde aan bod komen om jou te helpen zo fijn en passend mogelijk te laten wonen. Ben je zover om weer zelf te gaan huren, waar dan ook, dan helpen we dit te realiseren.

Denk je dat dit iets voor jou is? Zie je jezelf wel wonen bij de Weerde? Of zoek je iets in je eigen woonplaats? Neem dan contact met ons op, we helpen graag!

Jouw zorgplan
We vinden het belangrijk om goed met je af te spreken waarbij we jou kunnen helpen. En waaraan jij graag wilt werken. Voor afspraken over de begeleiding, gebruiken we het zorgplan. Dat maken we samen bij de start van de begeleiding. Daarin staat bijvoorbeeld waar je hulp bij krijgt en hoe vaak. In het plan staan de afspraken die jij maakt met De Weerde. Over waar je aan wilt werken. Wat je wilt leren. En hoe wij jou daarbij kunnen helpen. We checken regelmatig hoe het gaat: of alles nog klopt en of je tevreden bent. Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij je begeleider of bij de coördinerend begeleider.