Reviews

Fijne werkplek!

Rated 5,0 out of 5
20 september, 2021

Bij de Weerde is het prettig werken. De sfeer is goed. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ik ben van begeleider doorgegroeid naar teamleider en volg hiervoor nu ook een opleiding. Er is altijd ruimte voor (bij)scholing doormiddel van een opleiding of een cursus. En dat vertaalt zich in professionele begeleiding voor de mensen die bij De Weerde wonen.

Marielle

De perfecte woonplek voor mij.

Rated 5,0 out of 5
13 september, 2021

Sinds anderhalf jaar woon ik nu bij de Weerde, hiervoor woonde ik bij mijn ouders, op dat moment stond mijn leven stil.

Bij de Weerde heb ik mij op verschillende vlakken kunnen ontwikkelen met de help van begeleiding. Ze hebben me geholpen met het aanleren van huishoudelijke vaardigheden, het krijgen van zelf trouwen en het aangaan van sociale contacten.

Ik ben erg blij dat ik hier mag wonen, want zonder deze plek had ik niet bereikt wat ik nu bereikt heb.

Anoniem

Goede plek met de juiste ondersteuning

Rated 4,0 out of 5
13 september, 2021

Ik woon hier al anderhalf jaar. Ik word goed geholpen en word goed naar me geluisterd, ben tevreden en raad het anderen ook aan die op zoek zijn naar een begeleid wonen plek.

Anoniem

Ik voel mij thuis hier

Rated 4,0 out of 5
3 september, 2021

Ik woon nu bijna een jaar op “De Weerde”. Het bevalt me hier heel erg goed. Ik heb een eigen appartement wat best groot is en heb er met mijn moeder eigen spullen mijn thuis van gemaakt. Het heeft voor mij vele voordelen. Je voelt je nooit alleen of eenzaam. Je kan altijd de gezelligheid van de groep opzoeken wanneer je daar zin of behoefte aan hebt. Ook kan je ervoor kiezen om op jezelf te blijven. Er is 24-7 begeleiding aanwezig waar je altijd een beroep op kan doen. Verder heb je een persoonlijk begeleider en een schaduwbegeleider waar ik 1x per week een gesprek mee heb. Met hen bespreek ik hoe ik me voel en hoe het met me gaat. Ik kan altijd op advies en steun rekenen. Er wordt ook tijd gemaakt om leuke dingen te doen zoals bv. winkelen of naar een kringloop. Dit vind ik heel bijzonder. Ik voel me thuis en gewaardeerd binnen deze woonvorm. Dit geeft me een goed gevoel.

A