Werken bij

Werken bij een bevlogen organisatie! Wonen op een plek waar mensen zich thuis voelen en daar professionele begeleiding bieden die aansluit bij de individuele zorgvraag. Dàt is de bruisende opdracht van De Weerde.

Vacatures

 

Ken jij De Weerde al?
Bij De Weerde zijn we nuchter en werken we vanuit ons hart. Goede zorg staat bij ons echt op 1. We zijn actief in Almelo, Nijverdal en Enschede. We bieden begeleiding voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid of een verstandelijke beperking. Daarbij werken we samen met behandelaars en ervaringsdeskundigen. Daarmee zorgen we voor een veilige plek. We spelen in op vraagstukken uit de samenleving. We onderzoeken, verbeteren en innoveren, kortom: we zijn lerende. Onze medewerkers zijn deskundig, hebben een enorme passie en denken graag mee over hoe dingen beter kunnen. Vakmanschap, op welk vlak ook, staat bij ons hoog in het vaandel en wij dagen jou dan ook graag uit om het beste uit jezelf te halen. Hóe we werken, bepalen we samen. Dat kan, omdat we zo’n kleine, platte organisatie zijn: met korte lijntjes en alle ruimte voor goede ideeën. De sfeer is warm, gezellig en open.

We werken hard, maar maken ook graag tijd voor elkaar, om te overleggen of voor een kop koffie. Samen met zo’n 50 collega’s werk je vanuit goed onderhouden, gezellig ingerichte locaties.

Een cadeautje voor jezelf!
Werken bij De Weerde is een kans om écht verschil te maken. Ook voor jouzelf. Ben jij iemand met een onderzoekende en nieuwsgierige houding? Wil je je ontwikkelen en blijven leren? Dan staan wij voor je klaar om dit te faciliteren. De Weerde geeft jou graag de kans het beste uit jezelf te halen.

Stage lopen bij De Weerde?
Wij hebben meestal wel plek, voor zowel mbo- als hbo-stagiaires. Neem contact op met hr@deweerde.nl. Onze stagiaires hebben het naar hun zin bij De Weerde. Een aantal mooie complimenten die we kregen:

  • “Ik vond het erg fijn dat ik – voordat ik hier stage kwam lopen – een gesprek had waar ook oprechte interesse naar mij uit bleek. Dit was dan ook de reden dat ik zin had om te beginnen. De opbouw bij de eerste dagen was erg fijn.”
  • “Door mijn praktijkbegeleiders en het team werd mijn stage nog interessanter en ik merkte dat dit mij voldoening bracht. Hierdoor leerde ik veel en heb ik mijn stage als fantastisch mogen ervaren.”
  • “Ze keken en dachten goed met mee. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik vertrouwen in hen kreeg en vanuit hier kon ik verder leren.”
  • “Ik heb mijn stageperiode ervaren als een ontzettend fijne en leerzame periode. Een waarin vertrouwen toegekend is en daarmee sluit ik het ook af.”
  • “Op alle locaties waren teams betrokken met wat ik deed. Ze waren beschikbaar als ik met ze wilde sparren over behandelinhoudelijke zaken of over organisatorische dingen. Ik heb het als meedenkend en open ervaren.”
  • “Ik heb echt genoten en het als een hele fijne periode ervaren. Ik heb me heel welkom gevoeld.”