Werken bij

Werken bij een bevlogen organisatie! Wonen op een plek waar mensen zich thuis voelen en daar professionele begeleiding bieden die aansluit bij de individuele zorgvraag. Dàt is de bruisende opdracht van De Weerde.

Vacatures

 

Wij bieden begeleiding en werken samen met behandelaars en ervaringsdeskundigen. Daarmee zorgen we voor een veilige plek voor mensen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid of een verstandelijke beperking. We spelen in op vraagstukken uit de samenleving. We onderzoeken, verbeteren en innoveren, kortom: we zijn lerende. Onze medewerkers zijn deskundig, hebben een enorme passie en denken graag mee over hoe dingen beter kunnen. Je hebt invloed in hoe we werken. We doen het echt samen.

Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. We hebben het druk maar we maken graag tijd voor elkaar, om te overleggen of voor een kop koffie. Samen met zo’n 50 collega’s werk je vanuit goed onderhouden, gezellig ingerichte locaties.

Wij bieden afwisseling en ontwikkeling met een heldere visie. Een uitdagende werkomgeving die sterk in ontwikkeling is, waar je veel kunt leren en verschil kan maken.