Werken bij

Werken bij een bevlogen organisatie! Wonen op een plek waar mensen zich thuis voelen en daar professionele begeleiding bieden die aansluit bij de individuele zorgvraag. Dàt is de bruisende opdracht van De Weerde.

Vacatures

 

Ken jij De Weerde al?
Bij De Weerde zijn we nuchter en werken we vanuit ons hart. Goede zorg staat bij ons echt op 1. We zijn actief in Almelo, Nijverdal en Enschede. We bieden begeleiding voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid of een verstandelijke beperking. Daarbij werken we samen met behandelaars en ervaringsdeskundigen. Daarmee zorgen we voor een veilige plek. We spelen in op vraagstukken uit de samenleving. We onderzoeken, verbeteren en innoveren, kortom: we zijn lerende. Onze medewerkers zijn deskundig, hebben een enorme passie en denken graag mee over hoe dingen beter kunnen. Vakmanschap, op welk vlak ook, staat bij ons hoog in het vaandel en wij dagen jou dan ook graag uit om het beste uit jezelf te halen. Hóe we werken, bepalen we samen. Dat kan, omdat we zo’n kleine, platte organisatie zijn: met korte lijntjes en alle ruimte voor goede ideeën. De sfeer is warm, gezellig en open.

We werken hard, maar maken ook graag tijd voor elkaar, om te overleggen of voor een kop koffie. Samen met zo’n 50 collega’s werk je vanuit goed onderhouden, gezellig ingerichte locaties.

Een cadeautje voor jezelf!
Werken bij De Weerde is een kans om écht verschil te maken. Ook voor jouzelf. Ben jij iemand met een onderzoekende en nieuwsgierige houding? Wil je je ontwikkelen en blijven leren? Dan staan wij voor je klaar om dit te faciliteren. De Weerde geeft jou graag de kans het beste uit jezelf te halen.