Werken bij

Werken bij een bevlogen organisatie!

‘Wonen op een plek waar men zich thuis voelt en daar professionele begeleiding bieden die aansluit bij de individuele zorgvraag’; dàt is de bruisende opdracht van de Weerde.

Wij bieden begeleiding, werken samen met behandelaars en ervaringsdeskundigen en bieden daarmee een veilige plek voor mensen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid of een verstandelijke beperking. We spelen in op vraagstukken uit de samenleving. We onderzoeken, verbeteren en innoveren; kortom we zijn lerende. Onze medewerkers zijn deskundig, hebben een enorme passie en denken graag mee over hoe dingen beter kunnen.

Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. We hebben het druk maar maken graag tijd voor elkaar om te overleggen of voor een kop koffie. Samen met zo’n 25 collega’s werk je vanuit goed onderhouden, gezellig ingerichte locaties.

Wij bieden afwisseling en ontwikkeling met een heldere visie. Kortom; een uitdagende werkomgeving die sterk in ontwikkeling is en waar je veel kunt leren.